Как даваме AutoCredit?

AutoCredit е уникална услуга за финансиране на употребяван автомобил. Благодарение на AutoCredit, пътят до твоя автомобил никога не е бил по-кратък:
 • Посочваш сумата и срока на погасяване.
 • Попълваш личните си данни.
 • Избираш как да получиш сумата.
  • За София: чрез наш служител, който лично ще я достави в удобно за теб време и място, или по банков път.
  • За страната: по банков път.
 • Ако заявката ти е одобрена за град София, наш служител ще се свърже с теб, за да уточните времето и мястото за получаване на сумата (ако си избрал да получиш сумата лично) и подписване на договора.
 • Ако заявката ти е одобрена за страната, може да подпишеш своя договор при доверен кредитен посредник на AutoCredit. След това ще получиш сумата по банков път.
 • Купуваш твоя автомобил и сядаш зад волана.
 

За да кандидатстваш за AutoCredit, единственото условие е да си на възраст между 18 и 65 години и да работиш. Процедурата е максимално улеснена. За да вземеш AutoCredit, не са нeобходими поръчители, ипотека или какъвто и да е залог. Наше право е да ти откажем кредит, ако имаш лоша кредитна история или не сме сигурни в достоверността на предоставените данни.

Каква е нашата услуга?

 • Уникална, гъвкава и лесна
 • Заявките се обработват до час
 • Получаваш сумата възможно най-бързо след одобрение
 • Кристално ясни условия, без скрити такси

Имаш ли ограничения при избора на автомобил или място, от което можеш да го закупиш?

Не. Имаш пълната свобода да избираш какъвто модел употребяван автомобил искаш и мястото, от което да го вземеш, а AutoCredit само финансира твоя избор.

Какво очакваме от теб?

Да вземеш заем само ако си сигурен, че можеш да го върнеш навреме. Да бъдеш коректен към нас, както и ние сме коректни към теб.

Как да разбереш дали си одобрен?

Дали си одобрен можеш да разбереш чрез SMS, който ще получиш от нас възможно най-бързо.

Как сключваме договор?

Ако във формата за кандидатстване си избрал „За София”, ще може да подпишеш договор, след като уговориш с наш служител удобно за теб време и място.
Ако във формата за кандидатстване си избрал „За страната”, ще може да подпишеш договор в офис на наш доверен посредник в удобно за теб време.
Твое задължение е да се запознаеш с условията по договора. С подписване на договора заявяваш, че ги приемаш и той става легален и обвързващ.

Защитени ли са личните ти данни?

Да, AutoCredit ти гарантира 100% защита на личните данни.

Какво става, ако не върнеш навреме кредита за твоя автомобил?

AutoCredit записва всички отпуснати кредити в Централния кредитен регистър. Просрочените кредити влошават кредитната ти история и намаляват твоите шансове за бъдещо кредитиране.

Какво става, ако върнеш предсрочно кредита за твоя автомобил?

Ако върнеш кредита предсрочно, ние ще начислим по-малка такса за ползване, отговаряща на броя на дните, в които си ползвал кредит. Обърни внимание, че ще бъде включена такса за предсрочно погасяване.

Защо AutoCredit е твой доверен партньор?

AutoCredit e услуга на НетКредит ООД – институция с дългогодишен опит във финансовата сфера. Вписани сме в регистъра на БНБ и сме регистриран администратор на лични данни, което дава на клиентите ни допълнителна сигурност.

Към кого можеш да се обърнеш ако имаш въпроси?

Винаги можеш да се свържеш с кредитните ни специалисти на телефон 0700 160 20 или в секция "Чат" на уеб страницата ни или на email : info@autocredit.bg.

Искаш да научиш повече?

За подробна информация разгледай общите условия за AutoCredit.