За нас

AutoCredit – най-краткият път до твоята кола
AutoCredit e уникално за България финансово решение, което ти предоставя кредит за покупка на употребяван автомобил. Получаваш желаната сума бързо и удобно, при кристално ясни условия.

Мисията на AutoCredit е да направи пътя до твоята кола възможно най-кратък и приятен. Как? Много лесно – трябва просто да заявиш сумата, от която се нуждаеш за покупка на употребяван автомобил, на нашия уебсайт. Като твой партньор AutoCredit ти спестява време и усилия благодарение на ускорената процедура за кандидатстване и кратките срокове за одобрение – до 1 час. Ако заявката ти е одобрена, ставаш собственик на автомобила веднага и той е регистриран на твое име от самото начало. Условието за получаване на AutoCredit е да си на възраст между 18 и 65 години и да работиш.

AutoCredit ти дава до 8 000 лв. за покупката на употребяван автомобил. Необходимо е да се включиш със самоучастие в размер на минимум 20% от цената на колата.

За разлика от стандартните лизингови програми, AutoCredit регистрира автомобила на твое име и не те обвързва със застрахователи и сервизи. Имаш свободата да застраховаш и поддържаш автомобила си, където избереш.

Финансиране по твоя мярка


С AutoCredit:

  • Ти избираш автомобила, а ние финансираме твоята покупка.

  • Ти избираш периода за разплащане, който отговаря на нуждите ти – между 6 и 24 месеца.

  • Ти ставаш собственик на автомобила веднага и той е регистриран на твое име от самото начало.

Това е всичко!

Искаш да научиш повече?

За подробна информация разгледай общите условия за AutoCredit.